Meistä

Keitä olemme

Epic Outrun Networkissa työskentelee yli sata ammattilaista eri toimialueilta useassa eri maassa. Teemme yhteistyötä myös erilaisten koulutusorganisaatioiden kanssa, jotka tutkivat mediaa ja pellillisyyden vaikutuksia viestinnässä.

Epic Outrun verkosto yhdistää pelillisyyden elementtejä erilaisiin sähköisiin palvelukokonaisuuksiin. Emme siis ole puhdas pelitoimija vaan olemme ammattilaisia, jotka toimivat useilla median ja liiketoiminnan alueilla. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa ja hauskempaa liiketoimintaa. Tiimimme on verkosto ja uskomme, että tulevaisuus on työtila, jossa ihmiset voivat tukea toisiaan omalla erityisellä ammattitaidollaan.

Verkostomme jäsenet ottavat kopin silloin kun tarvitaan yksilöllistä asiantuntemusta ja heittävät pallon seuraavalle tiimiläiselle kun oma osuus projektista on tehty. Näin palvelumme toimii joustavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Epic Outrun muuttaa tapaa jakaa informaatiota!

Yhdistämme pelillisyyttä, mobiilisovelluskehitystä ja verkkopalveluita.

Pelillistämisen avulla saat asiakkaasi mukaan kokeilemaan tuotteitasi. Pelillistämisen keinoin ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa palveluidesi parissa, jolloin viestisi yleisöllesi on erilainen ja kokemus pysyy heidän mielessään!

Pelillistämistä voidaan käyttää mm. verkkokoulutuksessa, markkinoinnissa, tuotteiden kaupallistamisessa, viestinnässä ja tutkimuksessa. Olemme tehneet myös mielenkiintoisia projekteja matkailun ja teollisen tuotannon ympäristöissä, jolloin asiakkaat ovat jalkautuneet matkakohteisiin sekä testanneet tarvitsemiaan tuotteita.

What do we do?

Our Services

Erilainen viestinnällinen kokemus

Viestin saaja haastaa itseään ja muita ympäristössä olevia hauskalla tavalla. Oikein rakennetun tarinan avulla osallistujan sitoutumistaso on korkea ja näin saavutetaan myös erinomainen muistijälki. Hyvän tarinan avulla saadaan vahva sitoutumisaste, jolloin palveluun palataan mielellään uudestaan.

Uudenlainen toimintaympäristö

Pelillistämisen ja verkkopalveluiden yhdistäminen kauppapaikkaan, verkkosivustoon tai vaikkapa tilausjärjestelmään muodostaa miellyttävän ja toimivan käyttäjäkokemuksen. Kohderyhmälle tarjotusta viestistä syntyy elämys!

Välitön palaute

Palaute auttaa muistamaan! Palvelukokonaisuus antaa välitöntä palautetta, jolloin ihmiset tiedostavat mitä he tietävät ja selvittävät mitä heidän pitäisi tietää. Tämä lisää sitoutumista ja siten parempaa muistijäljen säilymistä.

Pelillistämistä voidaan soveltaa useimpiin viestinnän tarpeisiin

Pelaamista voidaan käyttää useimpien viestinnän tarpeiden toteuttamiseen. Kokemusta voidaan käyttää perehdytykseen, tuotemyyntiin asiakastukeen, asiakashankintaan, sisäiseen viestintään, tuotetestaukseen.. mielikuvitus on rajana

Käyttäytymisen muutos

Pisteet, merkit ja tulostaulukot tekevät koulutuksesta varmasti mahtavaa ja palkitsevaa. Pelillistäminen on kuitenkin paljon muutakin! Oikein toteutettuna pelillistäminen voi ajaa voimakkaita käyttäytymiseen liittyviä muutoksia varsinkin, kun se yhdistetään viestinnän toiston tieteellisiin periaatteisiin.

Viestintä vaikuttaa organisaation kehittymiseen

Uudenlaisen lähestymistavan avulla saavutetaan organisaatiossa aina jokin muutos. Se voi olla parempi oppimiskokemus, korkeampi asiakaspalaute, organisaation tärkeiden arvojen vahvistaminen tai käyttäytymisen muutosten seuranta. Tällä tavoin voidaan luoda merkittävä suorituskyvyn kehitys organisaatioille.

Verkkokehitys ja mobiilisovellukset tukevat käyttäjien toimintaa ja näkyvyyttä tarvittavissa kohderyhmissä. Tietokannat keräävät tarvittavaa tietoa auttaakseen ymmärtämään ihmisten reaktioita ja oppimista.

Projektimme on luotu pääasiassa toimimaan tosielämässä, jossa käyttäjät tarvitsevat tietoa päivittäisistä asioista, matkustamisesta, urheilusta, ruoasta ja ravintoloista, mutta myös sairaanhoidosta ja koulutuksesta. Teemme elämästä helpompaa ja hauskempaa! – Let´s Play The Game!

Who we are

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sit amet eros blandit, hendrerit elit et, mattis purus. Vivamus commodo suscipit.

Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Joukkue EpicOutrun

Founder & Director
Kristian Lahio
Sr. Technical Consultant
Juhi Patel
Chief Technical Officer
Mike
Liiketoiminnan kehittäminen
Eric Ariel Rimon-Mazig
Katri Lepomäki
Rob DaLee