Pelin kehitys

Olemme kehittäneet ekosysteemin, joka on rakennettu peli- ja ohjelmistoteknologioiden ympäristöön. Tämä auttaa meitä tarjoamaan konsultointia yrityksille pelien toteuttamiseksi. Tekniset evankelistamme rakentavat sinulle puitteet, jotka sopivat parhaiten pelillesi. 360 asteen ratkaisumme avulla autamme pelin rakentamisessa ja kaupallistamisessa.

Verkkokehitys

Kaikilla tiimimme jäsenillä on vähintään 5 vuoden kokemus käyttämistämme teknologioista, kuten WordPress, WordPress WooCommerce, Open Cart, Magento ja WordPress.

Mobiilisovellusten kehittäminen

Olemme asiantuntijoita mobiilisovellusten kehittämisessä, luomme kaikenlaisia mobiilisovelluksia sekä iOS: ssä että Androidissa. Sovelluksien taustoilla on useasti käytetty erilaisia ohjelmistoratkaisuja, jolloin palvelustruktuuri saa lisää syvyyttä. Mobiilsovellus voi toimia yhdessä esim. tilausjärjestelmän kanssa, jolloin palvelu intgroidaan erilaisiin tietokantoihin.

Suunnittelupalvelut

Verkkosivustosi on virtuaalitoimistosi, ja se on samalla ensimmäinen kosketus, jonka ihmiset löytävät organisaatiostasi. Hyvä toimiva verkkosivusto on korvaamaton voimavara kaikille yhteisöille. Huomiotaludessa meidän on nähtävä myös kaikkien muiden toimijoiden aiheuttama keskinäinen kilpailu ajasta ja näkyvyydestä. Verkkosivuston on pystyttävä voittamaan käytettävyydellään ja ilmiasullaan halutun kohderyhmän kiinnostus.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut

Verkostomme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat varmistavat, että brändisi tavoittaa oikeat katsojat. meidän on siis asiakkaan kanssa yhdessä varmistettava ja asetettava oikea markkinointistrategia. Tarjoamme avaiment käteen palveluina, hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja Google Adwords -toteutukset.

Palvelukuvaus

Toimistomme:

Suomen toimisto: Turku
Intian toimisto: Ahmedabad